Commissies

Magazijn commissie
De magazijn commissie laadt en lost de aanhangers die nodig zijn om de gymzaal om te bouwen tot Krikkelstal zodat alle leden die mee opbouwen nergens op mispakken. Na de activiteit laden en lossen zij de spullen weer in het magazijn en zorgen dat alles netjes wordt opgeborgen. De commissie bestaat uit Tijn van den Berg, Marijn van den Broek, Martijn van Os en Leon Vulders.


Bonte avond commissie
De Bonte Avond Commissie regelt alles rondom de 3 bonte avonden die plaatsvinden in de week na de onthulling. Zo regelen ze de artiesten, bekijken ze de vorderingen, organiseren de generale repetitie en zorgen ze dat geluid, licht en zaal aan alle verwachtingen voldoen. De commissie bestaat uit Anne van den Berg, Koen Daandels, Angelon Peereboom, Karen Dortmans, Dirk van den Tillaar en Geert Jansen.


Bonte middag commissie

De Bonte Middag Commissie houd zich bezig met het organiseren van deze middag speciaal voor de jeugd, voorafgaand aan de prinsonthulling op zaterdagavond vind ‘s middags de Bonte Middag plaats waaraan alle kinderen uit Krikkeldurrup die op de basisschool zitten mee mogen doen, traditioneel doet elke groep van de Maria ter Heide school mee maar ook kan men genieten van individuele optredens van kinderen uit Mariaheide. Elk jaar verzint de BMC een thema waaromheen de optredens plaats vinden, het podium is aangekleed op basis van het thema en alle kinderen komen verkleed naar de krikkelstal samen met hun ouders. De BMC zet zich in om dit alles in goede banen te leiden. De commissie bestaat uit Joep van Helvoort, Kim Vulders, Corné Kanters en Tom van den Nieuwenhuizen.


Jeugd commissie
Samen met de kinderen uit groep 6,7 en 8 van de Maria ter Heide School, en natuurlijk alle andere kinderen uit Mariaheide, willen wij er elk jaar een knalfeest van maken vanaf de Bonte middag tot en met het afscheid op de Bonte middag het jaar erop. In september beginnen wij met de eerste vergaderingen en laatste vergadering hebben wij in mei met natuurlijk als hoogtepunt de Bonte middag, de Jeugdrecepties, de optochten en de carnavalsdagen. De commissie bestaat uit Paul van den Berg, Ilse Hermes, Suzanne van Wanrooij, Kelly Mund, Rianne Pennings en Desi Kluijtmans.


55+ commissie
De 55+ commissie regelt deze vrijdagavond met carnaval voor de ouderen uit Heikrikkeldurrup.
Ze regelen de buuts, cabaretgroepen, zorgen voor een mooi aangeklede zaal en lekkere hapjes zodat de jeugd van toen kan genieten van een schitterende avond. De commissie bestaat uit Rick van de Biggelaar, Hans van den Elzen, Sandra van Bergen, André van de Leest, Maria van den Berg, Jeanne Leenders en Toon Raaymakers.


Maandagavond commissie
De maandagavond commissie bestaat uit John Rovers, Rick de Wit en Rein Leenders. Hun zorgen ervoor dat we op de maandagavond een supertof feestje kunnen vieren. Ze zorgen voor de aankleding van de zaal, het technische deel en de invulling van de avond!

 

Wagen commissie
De wagen commissie houd zich bezig met alles wat de 2 wagens aangaat die we hebben voor de optocht. Vanaf het ontwerp, het zagen, lassen, papiermachéën en schilderen tot aan het technisch onderhoud. En zeker dit jaar hebben ze het druk !! Na de totale verwoesting in de brand van onze metershoge Krikkel die jarenlang dominant het gezicht vormde van onze grote wagen moest er iets nieuw verzonnen worden.We zijn benieuwd !! En ook onze jeugdwagen wordt opgepimpt waarvan al een tipje van de sluier wordt opgelicht op onderstaande foto. Met man en macht wordt er gewerkt om ook dit jaar weer prominent aanwezig te zijn in de Veghels jeugd- en grote optocht en natuurlijk ook in onze eigen optocht op carnavals dinsdag. We gaan zeker weer indruk maken !!! De commissie bestaat uit Richard van den Tillaart, Rene van de Berg, Mark van Dinther, Floyd Dekkers, Jan Kanters, Paul van den Berg, Rein Leenders, Dirk van Os en Toon Bekkers.

 

Kranten commissie
De krantencommissie zorgt elk jaar weer voor een prachtige,kleurrijke, informatieve en mooie carnavalskrant waarin we de activiteiten over het huidige seizoen kunnen lezen maar ook van het jaar daarvoor. De tijdsdruk waaronder zij werken is erg hoog omdat de krant altijd tijdens de jeugdreceptie verschijnt en dat is maar 1 week na de onthulling, receptie en Bonte Avonden en al deze activiteiten worden ook in de krikkelkrant opgenomen. De commissie bestaat uit John Rovers, Bianca van de Berg, Jeanne van Doorn en Femke van de Velden.


Sponsor commissie
Deze club houdt zich vooral bezig met de coördinatie voor het zoeken van adverteerders voor op de website, programmaboekje, in de krant en op de beamer tijdens carnavalsactiviteiten in de krikkelstal. De commissie bestaat uit Femke van de Velden, Jurgen van de Leest, Leon Vulders en Martijn van Os.


Foto commissie
De fotocommissie maakt en beheert de foto’s die gemaakt worden op alle evenementen van de Heikrikkels en buitendorpse activiteiten. De commissie bestaat uit Sheila van den Broek, Shirley van Asperen, Ingrid Leenders en Marion Jansen

 

PR commissie
Bart Rauh is verantwoordelijk voor de practische zaken rondom de PR. Hij zorgt er onder andere voor dat de presentatie van onze sponsoren er goed verzorgd uitziet op de beamer.  De PR houdt zich ook bezig met de versierselen in en om de krikkelstal. Te denken aan de doeken op de wandrekken en de vlaggen in de Pastoor van Haarenstraat. Gert-Jan van Bergen is hier de eindverantwoordelijke voor.

Desi Kluijtmans is verantwoordelijk voor het beheer van de website van de Heikrikkels en de PR van de BAK commissie. Taken als het maken van posters, maken van het programmaboekjes en het verzorgen van aankondigingen op de website vallen onder haar verantwoordelijkheid.


Zomerfestijn commissie
Deze commissie verzorgt een geweldig zomerfestijn/barbecue op de laatste zondag van de schoolvakantie zodat iedereen onder het genot van een hap(je) en een drankje gezellig kan bij bijbuurten. De gehele carnavalsclub, commissieleden en krikkelblaozers worden uitgenodigd op een gezellig aangeklede toplocatie waar de commissie zelfs bijna altijd goed weer kan regelen !!! Een middag met lekker eten, genoeg te drinken, volop vertier voor de kinderen en een hoop klets, prima verzorgt door de zomerfestijncommissie. De commissie bestaat uit  Henk en Jeanne Leenders, Jan en Ingrid kanters, Martijn van Os,  Femke van der Velden en Rick en Annet v/d Biggelaar.