Commissies

 • 55+ Commissie
  55+ Commissie
 • Bonte avond Commissie
  Bonte avond Commissie
 • Foto commissie
  Foto commissie
 • Bonte middag commissie
  Bonte middag commissie
 • Zomerfestijn commissie
  Zomerfestijn commissie
 • PR commissie
  PR commissie
 • Kranten commissie
  Kranten commissie
 • Wagen commissie
  Wagen commissie
 • Magazijn commissie
  Magazijn commissie

Magazijn commissie


De magazijn commissie laadt en lost de aanhangers die nodig zijn om de gymzaal om te bouwen tot Krikkelstal zodat alle leden die mee opbouwen nergens op mispakken. Na de activiteit laden en lossen zij de spullen weer in het magazijn en zorgen dat alles netjes wordt opgeborgen. De commissie bestaat uit Tijn v/d Berg en Marijn v/d Broek.


Bonte avond commissie


De Bonte Avond Commissie regelt alles rondom de 3 bonte avonden die plaatsvinden in de week na de onthulling. Zo regelen ze de artiesten, bekijken ze de vorderingen, organiseren de generale repetitie en zorgen ze dat geluid, licht en zaal aan alle verwachtingen voldoen. De commissie bestaat uit Anne v/d Berg, Koen Daandels, Angelon Peereboom, Karen Dortmans,  Jurgen van de Leest, Dirk van de Tillaar en Geert Jansen.


Bonte middag commissie


De Bonte Middag Commissie houd zich bezig met het organiseren van deze middag speciaal voor de jeugd, voorafgaand aan de prinsonthulling op zaterdagavond vind ‘s middags de Bonte Middag plaats waaraan alle kinderen uit Krikkeldurrup die op de basisschool zitten mee mogen doen, traditioneel doet elke groep van de Maria ter Heide school mee maar ook kan men genieten van individuele optredens van kinderen uit Mariaheide. Elk jaar verzint de BMC een thema waaromheen de optredens plaats vinden, het podium is aangekleed op basis van het thema en alle kinderen komen verkleed naar de krikkelstal samen met hun ouders. De BMC zet zich in om dit alles in goede banen te leiden. De Commissie bestaat uit Joep van Helvoort, Kim Vulders, Linda v/d Broek, Corne Kanters, Tom v/d Nieuwenhuizen en Miranda van Stiphout.


55+ commissie


De 55+ commissie regelt deze vrijdagavond met carnaval voor de ouderen uit Heikrikkeldurrup.
Ze regelen de buuts, cabaretgroepen, zorgen voor een mooi aangeklede zaal en lekkere hapjes
zodat de jeugd van toen kan genieten van een schitterende avond. De commissie bestaat uit Hans v/d Elzen, Sandra van Bergen, Andre v/d Leest, Maria v/d Berg, Jeanne Leenders en Toon Raaymakers.


Wagen commissie


De wagen commissie houd zich bezig met alles wat de 2 wagens aangaat die we hebben voor de optocht. Vanaf het ontwerp, het zagen, lassen, papiermachéën en schilderen tot aan het technisch onderhoud. En zeker dit jaar hebben ze het druk !! Na de totale verwoesting in de brand van onze metershoge Krikkel die jarenlang dominant het gezicht vormde van onze grote wagen moest er iets nieuw verzonnen worden.We zijn benieuwd !! En ook onze jeugdwagen wordt opgepimpt waarvan al een tipje van de sluier wordt opgelicht op onderstaande foto. Met man en macht wordt er gewerkt om ook dit jaar weer prominent aanwezig te zijn in de Veghels jeugd- en grote optocht en natuurlijk ook in onze eigen optocht op carnavals dinsdag. We gaan zeker weer indruk maken !!! De commissie bestaat uit Mark van Dinther, Floyd Dekkers, Jan Kanters, Paul van de Berg, Rein Leenders, Dirk van Os en Toon Bekkers.

 

Kranten commissie


De krantencommissie zorgt elk jaar weer voor een prachtige,kleurrijke, informatieve en mooie carnavalskrant waarin we de activiteiten over het huidige seizoen kunnen lezen maar ook van het jaar daarvoor. De tijdsdruk waaronder zij werken is erg hoog omdat de krant altijd tijdens de jeugdreceptie verschijnt en dat is maar 1 week na de onthulling, receptie en Bonte Avonden en al deze activiteiten worden ook in de krikkelkrant opgenomen. De commissie bestaat uit Bianca van de Berg, Jeanne van Doorn en Femke van de Velden.

 

Foto commissie


De fotocommissie maakt en beheert de foto’s die gemaakt worden op alle evenementen van de Heikrikkels en buitendorpse activiteiten.
De commissie bestaat uit Thalia van de Tillaar, Agnieszka Kuijpers, Jocye van Thiel, Sheila van de broek en Marijke Verwey.

 

PR commissie


De PR-commissie is een fusie tussen de sponsorcommissie en de krantencommissie omdat enkele zaken erg verweven waren en ze nu tot een nog beter resultaat kunnen komen wat betreft krant en sponsors. Femke, Jeanne en Bianca houden zich vooral bezig met “De Heikrikkel”. In deze prachtige, kleurrijke en informatieve krant kunnen we van alles lezen over het huidige seizoen maar ook van het jaar daarvoor. De tijdsdruk waar onder zij werken is erg hoog omdat “De Heikrikkel” tijdens de jeugdreceptie verschijnt. En dit is maar 1 week na de onthulling, receptie en bonte avonden, al deze activiteiten worden in de krant opgenomen. Martijn houdt zich vooral bezig met de coördinatie voor het zoeken van adverteerders voor in de krant en op de beamer tijdens carnavalsactiviteiten in de krikkelstal. Marijn en Bart zorgen ervoor dat de presentatie van onze sponsoren er goed verzorgd uitziet op de beamer. Gert-Jan en Shany houden zich bezig met de versierselen in en om de krikkelstal. Te denken aan de doeken op de wandrekken en de vlaggen in de Pastoor van Haarenstraat. De commissie bestaat uit  Martijn van Os, Femke v/d Velden, Shany Kanters, Marijn v/d Broek, Bianca v/d Berg, Bart Rauh, Gert-jan van Bergen en Jeanne van Doorn.

 

Zomerfestijn commissie


Deze commissie verzorgt een geweldig zomerfestijn/barbecue op de laatste zondag van de schoolvakantie zodat iedereen onder het genot van een hap(je) en een drankje gezellig kan bij bijbuurten. De gehele carnavalsclub, commissieleden en krikkelblaozers worden uitgenodigd op een gezellig aangeklede toplocatie waar de commissie zelfs bijna altijd goed weer kan regelen !!! Een middag met lekker eten, genoeg te drinken, volop vertier voor de kinderen en een hoop klets, prima verzorgt door de zomerfestijncommissie. De commissie bestaat uit  Henk en Jeanne Leenders, Jan en Ingrid kanters, Martijn van Os,  Femke v/d Velden en Rick en Annet v/d Biggelaar.