Downloads


Optocht Heikrikkeldurrup 2017


Op 28 februari 2017 trekt de optocht weer door de Heise straten. Om mee te kunnen doen dient u aanmeldingsformulier (onderstaande link te downloaden) ingevuld in te leveren bij Martijn van Os ( Krekelshofstraat 17 Mariaheide / martijn.femke@hotmail.com). Tevens geeft u daarmee aan op de hoogte te zijn van het optocht reglement welke eveneens hieronder gedownload kan worden. Doet u gemotoriseerd mee met de optocht dan dient u samen met het aanmeldingsformulier een ingevulde chauffeursverklaring in te leveren!

Aanmeldformulier optocht 2017
downloaden
Optocht reglement
downloaden
Chauffeursverklaring
downloaden
th th th

Route
Opstellen gebeurd nu aan de Eikenwal van waaruit de stoet vertrekt richting Krekelhofstraat, dan linksaf de krielenberg in, door naar de hennenberg, dan links af naar de Pastoor van Haarenstraat en bij het Dobbelsteenplein linksaf de Ericastraat in, dan rechtsaf door de Struikhei en vervolgens rechts, door de Steenovenstraat, dan weer rechts door de Pastoor van Haarenstraat tot aan D’n Brouwer waar het defilé plaatsvind.

 

Kleurplaten carnaval 2017


Wil je meedoen met de kleurplatenwedstrijd van c.s. De Heikrikkels? Download deze dan hier! Lever je kleurplaat in voor 12 februari op Heiveld 17 of doe de kleurplaat in de speciale bus op school! De prijsuitreiking is tijdens het Matinee.

 

Kleurplaat voor de allerkleinste Kleurplaat voor groep 1/2 Kleurplaat voor groep 3/4 Kleurplaat voor groep 5
Knipsel2 Knipsel1 34 Knipsel3