Krikkelblaozers

De Krikkelblaozers zijn al sinds mensenheugenis de carnavalskapel van Mariaheide. Onafscheidelijk verbonden met de “Heikrikkels” luisteren ze alle evenementen op die door onze club worden georganiseerd. Ook bij alle buitendurpse recepties gaan ze steevast mee. Geheid draait dan ook elke receptie uit op een dolle boel. Hun repertoire bestaat niet alleen uit carnavalsmuziek maar bevat ook hedendaagse populaire partijen en feestmuziek. Kortom met de Krikkelblaozers erbij wordt elk evenement een feest !!! Op www.krikkelblaozers.nl of op hun facebook pagina vind je meer informatie over ze!

krikkel1

 


Voorste rij van links naar rechts:
 Perry van Lieshout (trombone), Carla van de Wielen (trombone), Lotte Breeuwer (klarinet), Dirk van den Tillaar (trompet), Bart van de Ven (trompet), Bart Rauh (tenor-sax) en Ron Breeuwer (tenor-sax).

Achterste rij van links naar rechts: 
Arno van de Wielen (mellophone), Rob Rauh (Bas), Leo van Asseldonk (bariton), Freek van Helvoirt (tenor-sax), Jeffrey van lieshout (slagwerk), Geert Verkuijlen (trompet), Marco van Lieshout (grote trom), Marcia Brugmans (Alt-sax) en Rita van Asseldonk (alt-sax).

Niet op de foto:
 Mariska van Asseldonk (alt-sax)