Prinsenpaar 2019

Prins Thijs d’n Urste en Prinses Philine

Het nieuwe Prinsenpaar van C.S. de Heikrikkels Mariaheide

In een druk bezochte Krikkelstal is zaterdagavond door vriendengroep Wikeiknie

Prins Thijs d´un Urste en prinses Philine onthult als 51e prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.  Deze onthulling werd verzorgd door zijn eigen vriendengroep, ook Thijs had een rol in deze opvoering uiteraard hadden de vrienden niets in de gatenThijs van Stiphout werd 21 jaar geleden geboren in Mariaheide dus een echte Heikrikkel. Zijn vriendin Philine is 19 jaar jong en werd geboren in Veghel, ze hebben elkaar 3 jaar geleden leren kennen tijdens de carnavals optochten.

Thijs is de oudste zoon van Pieter en Miranda en woont nog thuis op de Krielenberg 5 met zijn jongere broer Luuk en zus Bente. Hij is werkzaam bij Dijkos in Uden als metaalbewerker en zit ook regelmatig als tekenaar op het kantoor. Thijs voetbalt bij de selectie van SCMH en zorgt dat hij de 3e helft niet reserve staat! Verder gaat hij graag naar festivals en andere feestjes.

Philine is een dochter van Twan en Esther van der Heijden en heeft een zus Pascalle. Ze werkt als doktersassistente bij huisartsenpraktijk medisch centrum de Linden in Son en Breugel. Ook is ze af en toe te vinden in de sporthal de Beemd om te turnen.

Hun motto voor het komende carnaval luidt:

We braaien dur nog gin end an!

Prins en prinses worden komend carnavalsjaar bijgestaan door adjudant Floyd Dekkerss Middags werd tijdens de Jeugd Bonte Middag jeugdprinses Suus Kanters met haar adjudante Jip Vulders onthuld.

Hun motto luidt:

Met Suus en Jip in de Krikkelstal wordt het een top carnaval